The Body Shop Ethiopian Honey Nourishing Mask

Vädret är ju så fruktansvärt kallt och otrevligt här i Stockholm idag, det är inte lätt att ställa om vädermässigt när man spenderat senaste 16 åren på Malta :) men jag försöker genom att ta vara på alla bra saker som jag kunde sakna på Malta. Det som är allra skönast är ju att det är så varmt och mysigt inomhus. Ingen fukt, inga kalla golv osv. Idag testade jag därför en ansiktsmask som heter The Body Shop Ethiopian Honey Nourishing Mask. Måste säga att den har en lite funky doft som de kanske kunde gjort något åt, men det kan ju vara som med Elizabeth Ardens 8 hour cream, att vissa älskar doften och andra avskyr den. Någon som testat? Förutom doften tycker jag att den känns allmänt uppiggande, vilket är ungefär vad jag behövde en dag som denna.

 

thumbnail_IMG_4604

Lenah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *