Ups and downs

Idag skriver jag på svenska, känner för det.  Vi har bokat vår årliga sommar-i-sverige-semester redan trots att vi åker i Augusti men det behövdes eftersom det måste stämma ihop med J’s jobb och Aidens sommarskola. Hoppas också på 2-3 dagar i Sthlm.

I helgen kändes det mer som normalt Juni väder, så vi spenderade mycket tid ute, mest bland mat ,sorbet och bubbel :)

Vi åkte t ex upp till Golden Bay och åt och jag tycker att man sitter mycket mer bekvämt i en skön stol än att ligga nere på stranden och bli helt ingrodd i den där sanden, ugghh. Iaf, vi var även på en långpromenad vid ‘Top of the world’ som ligger vid byn där min bror och sambo bor. Världens härligaste utsikt :)

Aiden spenderade rätt mycket tid med sin pappa, det blev så efter att han drivit mig till vansinne och jag skrek på honom i mobilen när vi var där vid Golden Sands, tills jag trodde att de skulle komma och säga åt mig haha. Det var iofs inte ett dugg roligt, det var ärligt talat sjukt jobbigt. Det händer sällan, men när vi clashar så blir det ganska ordentligt, och jag tänker på dom separerade föräldrar som inte ens kan vara i samma rum någon gång, måste vara himla jobbigt speciellt för barnen. Tack och lov hörde inte Aiden detta för han var nere på beachen just då och plockade stenar, och jag gör det enbart för att det ska vara så bra som möjligt för honom, så det är en mammas jobb antar jag…fightas för sitt barn tills det blir rätt!

Det är väl ok nu iaf och Aiden tog årets första dopp :o)

Nu ska jag jobba vidare på boken och lite annat, enjoy your week xxx

photo (49)photo (50)photo (51)photo (52)photo (53)

Lenah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *